Pogoji poslovanja

Kraljična, Renata Ćosić s.p., Hrastinska pot 46, 8250 Brežice, telefon: 031 672 032, e-mail: info@kraljicna.si. ID za DDV: SI82737479. Matična številka: 8339228000.

Transakcijski račun: SI56 6100 0002 1054 294

Kupec potrjuje, da je seznanjen in se strinja s prodajnimi pogoji. Naročilo kupca ima značaj pogodbe in zavezuje podjetje in kupca.

Nakupovanje

Spletna stran www.kraljicna.si obiskovalcem predstavlja ponudbo Kraljične ter omogoča nakupovanje izdelkov. Naročilo zavezuje Kraljična in kupca ter ima značaj pogodbe. Naročilo skupaj z računom se hrani v prostorih podjetja.

Plačilni pogoji

Kraljična omogoča nakup blaga s predračunom, kartičnim plačilom ali po povzetju. Če izberete plačilo po predračunu, vam bomo na e-mail poslali predračun in ko bo le-ta plačan, vam bomo poslali potrdilo o naročilu.

Dokler kupnina ni poravnana v celoti, izdelek ni kupljen.

Cene

Cene so izražene v evrih (EUR) in že vključujejo 22,00 % DDV oziroma 9,5 % za hrano.

Pridržujemo si pravico do sprememb cen ter pravico do napake pri objavi cene.

Vračilo blaga

Kupec ima pravico odstopiti od pogodbe o nakupu v 15 dneh od naročila na tretma in sicer, da o odstopu v roku 15-ih dni pisno obvesti Kraljična.

Varovanje osebnih podatkov

Kupec dovoljuje, da Kraljična vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja s pridobljenimi osebnimi podatki. Podatke, ki jih posredujete na tej spletni strani, zbiramo izključno za interne potrebe ali izvedbo naročila. Zavezujemo se, da bomo s podatki ravnali v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov ter da bomo vse podatke uporabljali izključno za lastno evidenco in jih v nobenem primeru ne bomo posredovali tretji osebi. Več o varovanju osebnih podatkov, si preberite na zavihku Varovanje osebnih podatkov.

Druga določila

Kupcu pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

Vsi tu navedeni pogoji in pravila so zavezujoči za kupca in Kraljična.

V primeru, da se med nakupom pojavijo težave, nas o tem prosimo nemudoma obvestite na elektronski naslov info@kraljicna.si.

E-novice

Stopite v stik

Uradni podatki

Kraljična

Bronasti

Cert ID: 0075/00079

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Kraljična, Renata Ćosić s.p.
Matična številka: 8339228000