O meni

Naravna kozmetika Kraljična piše svojo lastno zgodbo ...

O meni

Moje ime je Renata Ćosić in sem lastnica kozmetičnega salona, kjer se ukvarjam z nohti, prav tako pa sem lastnica, proizvajalka in prodajalka lastne naravne kozmetike, izdelane iz naravnih sestavin. 

Sem mama dveh čudovitih deklic – Lije in Nine, ki sta vedno moj navdih. Partner je pridelovalec jagodičevja. Tudi to naravno okolje, ki ustvarja vonj svežine sadežev, tj. plodov narave, me je prav tako navdahnilo za mojo nadaljnjo pot naravne kozmetike. Vsi skupaj v družini smo veliki ljubitelji narave, ki nas obdaja. 

Prihajamo iz Posavja, kjer smo povsod v stiku z naravo, kmetijami in nasadi, ki nam jih ponuja okolje.

Kako se je začelo

Po drugem porodu se je moje hormonsko ravnovesje porušilo in moja koža je bila zelo problematična, mastna, aknasta in posledično rahlo brazgotinasta. 

Nekje v tistem času se je pričelo tudi vsem neljubo obdobje, tj. obdobje covida, ko smo bili primorani začasno zapreti vrata svojih salonov. Tako sem pričela z intenzivnim raziskovanjem, učenjem in izobraževanjem o naravni kozmetiki. V teh mesecih sem ogromno raziskovala, se učila, šolala in razvijala lastne recepture ter jih nadgrajevala. 

Proti koncu leta 2022 sem se odločila izdelati lastne proizvode s svojimi lastnimi recepturami. Skozi celoten proces mi je bila v pomoč mentorica Olja, ki me je vodila do konca in s katero še nikakor nisem zaključila sodelovanja. Tako je v letu 2023 moj trud obrodil sadove in nastala je kozmetika, ki je:

  • naravna, tj. izdelana iz naravnih sestavin,
  • proizvedena v Sloveniji,
  • brez umetnih dišav in kemikalij,
  • narejena z navdihom in ljubeznijo.

Ljubezen do sebe

Moja vizija je, da je naša koža naš vsakdan, da jo ljubimo, razvajamo in negujemo, kakor negujemo, razvajamo in ljubimo svojo notranjost – dušo. Stremim k temu, da z rituali kože obudimo njeno notranjo in zunanjo lepoto.

Kaj še odlikuje Kraljično?

To je lasten proizvodni obrat, kar pomeni, da vse izdelke proizvedem izključno jaz, in sicer ročno v svojem malem proizvodnem obratu.

Zakaj je to izrednega pomena?

Izdelki bodo tako pridelani v manjših serijah, kar pomeni, da bodo na poličkah resnično sveži.

Linija Kraljična

Linija se začne s prestižnejšimi serumi in pripomočkom za t. i. microneedling doma – igličnim valčkom ter kremo za obraz z bakuchiolom.

E-novice

Stopite v stik

Uradni podatki

Kraljična

Bronasti

Cert ID: 0075/00079

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Kraljična, Renata Ćosić s.p.
Matična številka: 8339228000