Serumi

Zaupajte lepoti in učinku narave ter izberite serum, ki bo vas in vašo kožo naredil bleščečo v vsej svoji lepoti.

Nazaj

Kraljica mladosti

Kraljica mladosti

Serum za intenzivno vlaženje z lifting učinkom

Cena
19,46–37,43 €

Kaj so serumi?

Serum je izdelek za nego kože obraza, v katerem so uporabljene visokokoncentrirane aktivne sestavine. 

Serumi Kraljična so resnično narejeni iz samih čudovitih naravnih kozmacevtikov in primerni za vse tipe kože, saj so poleg učinka na specifične problematike vsi serumi izredno vlažilni. Slednje pomeni, da bodo odlično vlažili kožo pred nanosom kreme, in tako ščitili kožo.

Zaupajte lepoti in učinku narave ter izberite serum, ki bo vas in vašo kožo naredil bleščečo v vsej svoji lepoti.

Uporaba seruma

V praksi in svojem salonu ob pogovoru s svojimi čudovitimi strankami, ki vsak dan znova z menoj ustvarjajo zgodbo, sem ugotovila, da zelo veliko žensk, deklet oziroma mamic dejansko ne ve, kako se serum sploh uporablja.

Naj vam razložim čisto preprost način. Gre za večerni in jutranji ritual nege kože. Filozofija moje nege kože se ne giba le v smeri tega, kar nanesemo na kožo, temveč je pomembno tudi to, kaj in koliko česa pojemo oziroma vnesemo v svoje telo, koliko spimo, koliko se gibljemo, pod kakšnim stresom smo oziroma kakšno je naše čustveno stanje. Torej, tako kot je pomembna rutina našega dneva, je pomembna tudi vsakodnevna rutina nege kože, in sicer tako jutranja kot tudi večerna.

Čiščenje kože zjutraj in zvečer

Jutranja čistoča je tudi zelo pomembna, saj se naša koža čez noč obnavlja in s tem izloča nečistoče in loj, ki ga koža izloča. V jutranjem čiščenju lahko uporabimo blago čistilo, zvečer pa je predvsem za tiste, ki uporabljajo ličila, pomembna metoda močnejšega čiščenja (pri tem je mišljena zlasti metoda dvojnega čiščenja – to je lahko dvofazno čistilo ali čistilo na vodni osnovi in čistilo na osnovi maščob, saj le slednji dobro očisti ličila s kože). Vedno si zapomni, da se maščobni del nečistoč najbolje očisti z čistilci na osnovi olja. Predvsem pa ne pretiravaj s čistili, ki vsebujejo visok delež agresivnih detergentov.

Toniziranje, vlaženje

Toniziranje (vedno pogosteje se namesto tonika uporabljajo tudi hidrolati)
 

Vlaženje (tu pridejo na vrsto neprecenljivi serumi in krema za obraz)

Če je serum vlažilni, to pomeni, da je narejen na osnovi vode in aktivnih sestavin in se ga uporabi pred nanosom kreme. Prav tako se pred nanosom kreme uporabijo tudi emulzijski serumi. Anhidridni serumi oziroma serumi na oljni osnovi pa se uporabijo na koncu, torej po nanosu kreme.

Pilingi in maske

S pilingom odstranimo odmrle kožne celice in kožo pripravimo, da bolje absorbira aktivne sestavine iz serumov ali krem. Rolanje je prav tako vrsta nege pilinga obraza. Piling je priporočljivo uporabiti enkrat tedensko, masko pa enkrat do dvakrat mesečno.

Ne pozabite na nanos SPF-kreme

Seveda po vsakodnevni jutranji rutini ne pozabite na nanos SPF-kreme. To je pomembno zlasti spomladi in poleti. Vsekakor priporočamo njeno uporabo skozi vse leto. S tem, ko nanesemo SPF-kremo, naredimo za kožo ogromno, saj jo s tem zaščitimo pred močnimi UV-žarki, ki škodijo koži.

Brezmadežna kraljica

Serumi

Zaupajte lepoti in učinku narave ter izberite serum, ki bo vas in vašo kožo naredil bleščečo v vsej svoji lepoti.

Kraljica lepote

Kreme

Odkrijte popolno nego kože, z našimi kremami, izdelane samo iz naravnih sestavin

E-novice

Stopite v stik

Uradni podatki

Kraljična

Bronasti

Cert ID: 0075/00079

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Kraljična, Renata Ćosić s.p.
Matična številka: 8339228000